Laadukas kasvohoito on tehokas ilmeen kirkastaja

Monipuolisesta palveluvalikoimasta voit valita yhdessä kosmetologimme kanssa juuri tarvitsemasi hoidot. Hoitolallamme on myös laadukkaiden Environ-tuotteiden edustus!

Phyt's-luomukasvohoidot

Luonnollista kasvojenhoitoa parhaimmillaan! Hoidon tehoaineet nostavat ihon epäpuhtaudet ulos huokosista kosteuttaen ja elvyttäen samalla ihoa. Kasvohoito napakoittaa ja heleyttää ihon ja se onkin ihanteellinen hoito esimerkiksi juhliin valmistautuvalle. Hoitoaineet sisältävät 100 % luonnollisia raaka-aineita!

dermashine  -happokuorinta

Kirkastava, uudistava ja liftaava erikoishoitomenetelmä. Esteettinen 3 eri hapon happokuorinta joka uudistaa soluja, kiinteyttää ja antaa iholle kirkkautta.

Dermaroller-mikroneulaushoito

Ihon uudistamisen taikahoito! Dermaroller-mikroneulaushoito lisää kollageenisäikeiden ja tukikudosten muodostumista auttaen esimerkiksi arpien sekä ikääntyneen tai vahingoittuneen ihon hoitamisessa. Iho on virkistynyt heti hoidon jälkeen!

Kysy myös muita ihon syväpuhdistushoitoja! Meiltä saat esimerkiksi ultra-äänikasvohoitoja. Ammattilainen osaa suositella hoitomenetelmistä ja -tuotteista kullekin iholle omansa - kasvosi saavat juuri tarvitsemansa hoidon.

Ota yhteyttä ja varaa kasvohoitosi - kirkkautta ilmeeseen!

Kiinnostuitko palveluistamme?

  •  Ammattitaitoinen kauneushoitola
  •  Ammattitaitoinen fysioterapeutti ja hieroja
  •  Environ-tuotteiden edustus

Kerro meistä kavereillesi