Laadukas kasvohoito on tehokas ilmeen kirkastaja

Monipuolisesta palveluvalikoimasta voit valita yhdessä kosmetologimme kanssa juuri tarvitsemasi hoidot. Hoitolallamme on myös laadukkaiden Environ-tuotteiden edustus!

Phyt's-luomukasvohoidot

Luonnollista kasvojenhoitoa parhaimmillaan! Hoidon tehoaineet nostavat ihon epäpuhtaudet ulos huokosista kosteuttaen ja elvyttäen samalla ihoa. Kasvohoito napakoittaa ja heleyttää ihon ja se onkin ihanteellinen hoito esimerkiksi juhliin valmistautuvalle. Hoitoaineet sisältävät 100 % luonnollisia raaka-aineita!

dermashine  -happokuorinta

Kirkastava, uudistava ja liftaava erikoishoitomenetelmä. Esteettinen 3 eri hapon happokuorinta joka uudistaa soluja, kiinteyttää ja antaa iholle kirkkautta.

Dermaroller-mikroneulaushoito

Ihon uudistamisen taikahoito! Dermaroller-mikroneulaushoito lisää kollageenisäikeiden ja tukikudosten muodostumista auttaen esimerkiksi arpien sekä ikääntyneen tai vahingoittuneen ihon hoitamisessa. Iho on virkistynyt heti hoidon jälkeen!

Kysy myös muita ihon syväpuhdistushoitoja! Meiltä saat esimerkiksi ultra-äänikasvohoitoja. Ammattilainen osaa suositella hoitomenetelmistä ja -tuotteista kullekin iholle omansa - kasvosi saavat juuri tarvitsemansa hoidon.

Ota yhteyttä ja varaa kasvohoitosi - kirkkautta ilmeeseen!

Kiinnostuitko palveluistamme?

  •  Ammattitaitoinen kauneushoitola
  •  Ammattitaitoinen fysioterapeutti ja hieroja
  •  Environ-tuotteiden edustus
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Auran Fysioterapia Hoitavat kädet
Meijerikuja 1
21380 Aura

Y-tunnus: 1340281-8
Puh: 0400 846 624

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Auran Fysioterapia Hoitavat kädet:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa